1980 руб
990руб
само днес -50% отстъпка
Поръчай

Tinedol – ефективно
средство за борба с
гъбичките на стъпалата,
неприятната миризма
и сърбежа

 • неутрализира лошата миризма
 • бори се с гъбичките на стъпалата
 • премахва сърбежа между пръстите
 • предотвратява микоза на ноктите
 • премахва лющенето
само днес -50% отстъпка
1980 руб
990руб
Бърз ефект, постоянен резултат!

Tinedol – е уникална патентована формула, която се бори с гъбичките са стъпалата, неприятната миризма и сърбежа.

Комплексът от омекотяващи компоненти създава невидима защита, каято предотвратява образуването на пукнатини, което не дава гъбичките никакъв шанс да се заселят върху кожата. Натуралните съставки Климбазол и Фарнезол се борят ефективно с микозата на стъпалата и ноктите от различна етиология. Продуктът от пчеларството Прополис притежава силни антибактериални свойства.

Маслото от Чаено Дърво проникват дълбоко в подкожния слой, лекувайки проблемните зони на кожата, дарява прохлада и елиминира неприятните миризми след напрегнатия трудов ден.

Tinedol — това е уникално сертифицирано средство
 • Не съдържа ГМО.

 • Патентована синергична формула

 • От натурални съставки

 • Не съдържа оцветители и консерванти

 • Няма противопоказания

Отзиви
 • Елена, на 37 години

  «Съпругът ми има постоянен проблем с гъбичките по пръстите на краката. Той е много активен: ходи в сауна, в басейн, на фитнес – и ги носи постоянно. Какво само не сме опитвали, никаква полза. Купих за мъжа си Tinedol и проблема се реши. Ще Ви открия една тайна – Tinedol се бори не само с гъбичките, но и премахва неприятната миризма. Много жени ще ме разберат – какво е това, когато краката и обувките на мъжа ти миришат. А тук само слаб аромат. Tinedol за нас е като вълшебна пръчица – на морето, на вилата или на реката – задължително след това цялото семейство си мажем краката»

 • Алекс, на 24 години

  «Цял ден съм принуден да тичам обут в затворени обувки и към вечерта краката ми започват да сърбят, да се изпотяват и разбира се, започват да миришат. Работя в скъп ресторант, така че и дума не може да става да се преобувам там. Щях да се мъча дълго време, ако един колега не ми беше препоръчал Tinedol — крем против гъбички и сърбеж. Вечерта, след душа се намазах, макар че не вярвах много в неговия ефект. На следващата сутрин нямаше и следа от зачервяванията, дори не сърбеше. Ето това е резултат! Сега го използвам всеки ден и на другите момчета от ресторанта го препоръчах. Да се работи стана по-весело, клиентите са доволни от обслужването – бакшишите станаха повече!»

 • Катя, на 45 години

  «Аз работя като продавач в магазин. За цял ден така се уморявах от бягане – към вечерта краката ми силно се изпотяваха и започваше да ми пече между пръстите. На сутринта се появяват и червени лющещи се петна, такива, че и отворени обувки не можеш да обуеш. Как да се спася, вече и не знаех, докато лекарят не ми препоръча Tinedol. Помислих си, дай да опитам, и купих. Като намажеш, веднага такава прохлада и приятен мирис, сякаш използваш скъпа козметика. Сега използвам Tinedol постоянно, никакви гъбички нямам и помен не остана. Ноктите ми са такива красиви и гладки, а кожата чиста и мека. От червените петна не остана и следа.»

Мнение на специалист

«Към мен често се обръщат пациенти с оплаквания от гъбички по краката. Основавайки се на дългогодишният си опит, искам да кажа, че при решаването на този въпрос най-важното е редовното използване на средствата и хигиената на стъпалото. Tinedol не стига, че отлично се справя с микозата, но има и напълно натурален състав. Това е просто страхотно средство! Нанасяйте го два пъти на ден след душ и ще забравите какво е сърбеж и зачервявания по краката. Между другото, и от миризмата, той също помага.
Препоръчвам го на всички, дори с цел само
за предпазване».

Д-р Асен Борисов Тончев,
лекар дерматолог и венеролог от висша
категория
Не е ли вредно?

Tinedol е направен от естествени съставки, които са извлечени от растителни материали и не съдържа оцветители, консерванти, изкуствени аромати и ГМО. Мехлемът няма противопоказания и странични ефекти. Tinedol е сертифициран в съответствие със закона.

Начин на употреба

Да се маже 2 пъти на ден върху суха, чиста кожа на стъпалата след хигиенични процедури. Втрива се до пълното попиване

Доставка

Доставката в София отнема от 4 до 7 дни от датата на поръчката.

За повече информация, моля свържете се с нашите оператори.

само днес -50% отстъпка
1980 руб
990руб